Vacay.

mabontomic.JPG

Hej, idag bestämde jag mig lite hastigt och lustigt att jag skulle ta semester! Det blir tre veckor, två veckor hemma och en vecka på resa. Och det kändes såååå befriande. Precis vad jag mentalt behöver. Så en liten ändring mot när jag skrev min Sommarlista 2018, där jag tänkt tre veckors semester totalt fram till september. Men man är ju inte sämre än man kan ändra sig, hehe

Sååå skönt!!! Lugnare tempo och min "Every Damn Day" Summer List minimeras och kommer inte att bestå av att lära mig tyska och när vi är på resa inte ta hand om våra blommor (hehe lite självklart kanske). Träningen när vi är hemma blir som vanligt och när vi är på resa blir det nog bara simning. Tänkte vila kroppen lite då jag fortfarande har ont, så inga promenader och dylikt. 

Fortsätter att blogga som vanligt, förutom nästa vecka när vi är på resa, då blir det nog bara kortare uppdateringar via mobilen, men det är väl ok?

Så skön semester önskar jag mig och Er!! På återhörande och ciao Catharina

Hello, today I decided on the fly to take vacation! It will be three weeks, starting from today. This week at home, next week away and then the third week at home. And it felt sooo goood!!! Exactly what I needed. So a change from last week when I made my Summer List 2018. Then I had only planned three weeks in total, but you can always change your decisions when needed, right? 

And what a relive, mentally! So now I will not do many things and my "Every Damn Day" Summer List will be minimized and I will take a break from learning German, not take care of our flowers when we are travelling (of course). I will continue to exercise at home, but on travel I will rest, since I'm still in pain, so no power walks etc etc. 

Will continue to blog, except for next week when we are travelling, but I promise short updates from my mobile then, and longer when I'm home again. Do you agree?

So have a super nice vacation to me and to you!! See you later! Ciao Catharina