Deutch 2.0

IMG_5314.JPG

Hej, sista veckan i augusti! Och ja jag tjatar, men tiden flyger verkligen iväg!

Ett av mina mål denna hösten är att bli bra på tyska. Jag märker att det hindrar mig i det sociala umgänget här nere. Har ju under våren kört Duolingo, vilket jag skall fortsätta med. Men maken och jag skall nu plugga tillsammans. Vi har fått våra böcker så idag kör vi igång!! Tänker 5 dagar i veckan och 1 timma per dag. Det behövs! Jag är lite av en slumptalsgenerator när det kommer till språk. 

Ha en bra måndag!! Ciao Catharina

Hello, last week in August! And sorry for me saying it over and over again; but time is

One of my goals for this autumn is to learn German better. I do notice that it is an obstacle when I interact with people here. Did Duolingo inbthebsprung but need to level itbup. So me and my husband will study together during the autumn. Books has now arrived! No turning back!! We will do 5 days a week and 1 hour at the time. I’m a bit of a Random Number Generator when it comes to learning new languages. 

Have a good start to the week! Ciao Catharina