Slow blogging...

IMG_5506.JPG

Hej, oj det är lite knöligt att skriva inlägg på mobilen. Jag gör det ju för att min dator har knasat ett tag och för några veckor sedan lämnade jag in den. Och glada nyheter, för mig, är att jag får tillbaka den nästa onsdag. Meeen mina inlägg om Rom blir därför förskjutna tills dess. 

Hello, not easy to write all postings on my mobile. But have to do it since my computer is being repaired. Will ger it back next Wednesday. And therefore I will postpone my postings about Rome until end of next week.  Tricky to write long postings on the mobile and the features are not the same as on the computer. 

FullSizeRender.jpg

Men ni får lite annat smått och gott här på bloggen frams tills dess. Och förmodligen lite kortare inlägg. Men det hoppas jag är ok! Sedan blir det fullmatade inlägg med både bilder och fotografier. Om allt och inget, och Rom bl.a. Ciao Catharina

But I promise you that you will hear from me in between time, of course!! But with shorter posts probably. But I hope that is ok! Then it will be a change... A lot pf good tips and photos about all and nothing, and about Rome among other things. Ciao Catharina