Bonaca.

FullSizeRender.jpg

Hej, lite bilder från vår härliga dag på sjön igår. Och när havet är lungt som en filbunke, ja då är det Bonaca. Och just ja, vi fick ett spontant infall och åkte till Kroatien lite hastigt och lustigt. Så sol, blå himmel och salta bad i några dagar. Härligt! Och när det bara är tre timmar med bil hemmifrån, ja då är det inte så mycket att fundera på, eller hur? Ciao Catharina

Hello, some pics from our lovely day at sea yesterday. And when the sea is calm as can be, then it is Bonaca. And yes, we got spontaneous and decided to go to Croatia for a couple of days. Sun, blue sky and salty water... Lovely. And when it is only three hours away, with car, not much to think about, right?  Ciao Catharina

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_5635.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg