Oj då... | Oh dear...

FullSizeRender.jpg

…nu blev det allt ett långt uppehåll. Men för mig var det faktiskt riktigt skönt och förutom att vara aktiv på Insta Story så kopplade jag ner nästan helt och hållet på vår semester i Kroatien. Men nu så, nu har jag fått tillbaka min dator som nääästan är ok, så nu väntar matiga inlägg från mina resor som jag gjort samt vad som händer här i ett höstliknande alperna.

… a long break here, but it was really nice to just live in the moment and cut down on the social media time. Well except for Insta Story. But now I’m back with an almost fixed computer… so travel guides and nice pics are to be expected as well as life in the Alps going autumn.

FullSizeRender.jpg

Idag blir det förberedande av inlägg samt redigerande av bilder från Rom och Kroatien, samt faktiskt Sydafrika förra året.

Today I will start preparing postings and edit my photos from Rome, Croatia and from South Africa last year.

FullSizeRender.jpg

Men först en långcykling då vi har finfint väder just nu. Snö väntar i början på nästa vecka, brrr. Schladming tur och retur, lite drygt 6 mil. Så räknar med trötta ben och ont i rumpan men sinnena fyllda med vackra gröna ängar, vackra vyer på bergen runt omkring oss, kossor, blå himmel, lite kylig alpluft och bruset av floden som vi cyklar längs med. Vi ses imorgon igen! Ciao Catharina

But first a tour on our bikes in the lovely weather that we are having right now. Snow expecting beginning of next week so… Schladming back and forward, approx 65k. So expecting tired legs and a soar bum coming back home but with the senses filled with green valleys, mountains, cows, blue sky, a bit of a chill in the air and the sound of the river floating right beside us. See you tomorrow again! Ciao Catharina