Njuter av vackra september. | Enjoying beautiful September.

upload.jpg

Hej, alltså vilka vackra dagar vi har här just nu. Igår tog vi ju en långtur på våra cyklar. 63 km, 3,5 timma och 1130 brända kalorier. Och alldeles fantastiskt!! Samtidigt som det ju är helt suverän träning. Vi kör i bra fart, men tar lite pauser då och då för att pusta ut lite, dricka lite och ta några bilder. Fint att plocka fram dessa minnen när det ösregnar ute, är mörkt och det ösregnar ute. Ha en riktigt skön fredag! Ciao Catharina

Hello, what beautiful days we are having at the moment. Yesterday we took a longer tour on our bikes; 63k, 3,30 hours and burned 1130 kcal. And it was fantastic! At the same time is was a really hard workout. We are normally driving with good speed but we do take some brakes here and there; drinking some water, catching the breath and or taking a photo or two. Nice memory to have to a rainy, dark and cold day. Have a really nice Friday! Ciao Catharina

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg