Nu är officiellt hösten här. | The autumn has arrived.

IMG_5576.JPG

Hej, idag är hösten officellt här! Och mysigt och härligt med denna fina årstid. Både sol och varma dagar men också regntunga kalla dagar och allt däremellan. Har varit ute på en regning morgonpromenad med en av mina vänner här nu på morgonen. Fin start på söndagen. Resten av dagen har vi saker att fixa med här hemma men det blir en träningsfri dag. Men lite mys och bokläsning skall jag nog hinna med också.

Hello, today autumn is here, officially! And I like this season, well I like every season of the year. Both sun and warm days as well as rainy cold days and everything in between. Have already been out on a rainy morning walk with my friend this morning. Now I’m having a warm cup of coffee. Nice start to the day! The rest of the day we have things to do but a resting day from fitness. But will relax a bit and read my book in between. Perfect Sunday!

IMG_5577.JPG

Och mina reseguider låter vänta på sig då jag inte får ordning på redigeringsprogrammet för mina foton. Efter inlämningen och reparationen så var ju en del program borta så har behövt att ladda ner flera igen. Och ett av dem var just Nikons redigeringsprogram, men det funkar inte… så får kolla runt lite hur och vad jag skall göra. Nåväl, ni kommer att märka när jag har fått ordning på det tills dess blir det lite andra saker från mig här på bloggen. Men det är väl ok, hoppas jag? På återhörande! Ciao Catharina

And my travel guides is still in the making since I don’t get the program for editing my photos to work. Well, you will know when it is working and in between time you will see other things from me here at the blog. See you! Ciao Catharina