Bröllopsdag. | Our wedding anniversary.

Hej idag är det vår bröllopsdag, den 14:e. Vi gjorde en liten video i sommras som jag tyckte passade för dagen, hehe 

Vi har haft olika planer för dagen men här är det kallt så tillslut bestämde vi att vi firar dagen med att först gå och träna, Sedan blir det spa (ja ni kommer ihåg med nakenbastu hehe) och sedan äta en god middag hemma. Nu börjar det bli mörkt på kvällarna så tända ljus och kanske en tänd brasa. Låter mysigt eller hur? Och att vara hemma för oss är ju lyxigt med tanke på alla våra resor. 

På återhörande! Ciao Catharina  

Hello, today is our wedding anniversary, nr 14th. We did a video in the summer that I thought would suit todays celebratio, hehe

We have had different ideas for the day but since it will be cold today we finally decided for training, Spa (you maybe remembered that includes nude sauna) and then having a nice dinner at home.  Evenings are getting darker so candles and a fire will also be in the plan. Sounds rather nice, right? And just to be at home is almost more celebration for us since we do a lot of travel. 

See you later! Ciao Catharina  

Credits for the video goes to Jade Thompson, Cape Town.