Postcards from Munich.

FullSizeRender.jpg

Hej, här blir det inte så mycket München  utan mest Oktoberfest! Fast det är ju därför vi är här! Vi tog en runda på dagen idag till området; Wiesn,  för att se hur det ser ut. Vi har bord ikväll kl åtta och då är allt mörkt så kul att se allt i dagsljus. Vi drack en öl och gick runt och kollade på allt. Mysigt!! 

Hello, not so much Munich but a lot more Oktoberfest. But that’s why we are here. Today we took a tour to the area: Wiesn, and the huge are that are hosting the Oktoberfest. Nice to see how it looks in the daylight. We tave a table at 8 pm tonight so then everything is dark and difficult to get an overview. We drank a bier and walked around. Nice!! 

IMG_5739.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Så här ser de stora tälten ut! Tälten tar mellan 3000-5000 människor. Och det är de sex stora bryggerierna i Bayern som har två tält var på området. 

This is how the big tents looks like!! They are huge and takes between 3000-5000 people. And it is the six largest breweries in Bayern that have two tents each in the area. 

FullSizeRender.jpg

Här har vi bord om tre timmar.  

And here we have a reservation later tonight!  

FullSizeRender.jpg
IMG_5749.JPG

Och så här ser det ut på området! Lagom mycket folk nu men när vi lämnade vid fyra strömmade det folk till området. Idag är det kallt så vi har klätt på oss ordenlig. Mer imorgon! Ciao Catharina

Not sp much people in the day but when we left at four a steady stream of people was going tonthe area. Today it’s cold so hapoy the tents are warm. More about the Oktoberfest tomorrow! Ciao Catharina