Söndagar i september. | Sundays in September.

FullSizeRender.jpg

Hej, tänkt att det är 30 september redan. Vart tar tiden vägen egentligen... September var för oss en händelserik månad. Maken fick reda på att hans hjärtsvikt md största sannolikhet har med rökning och alkohol att göra. Sååååå slut på det roliga, haha Skämt å sido, skönt att få veta vad som stört honom och relativt stor livstilsförändring, för oss båda. Men vi kan fortsätta sporta så... vem vet vi kanske blir riktiga renlevnadsmänniskor... hehe

Första söndagen i september var jag i Rom.  Jag var där för att mysa och hjälpa yngsta dottern med att installera sig för sitt halvår här. Och vi spenderade dagen med att promenera runt i den eviga staden samt dricka cappuccino, äta glass, dricka massa vatten, dricka öl, äta tonfisksmörgås mm. Allt fantastiskt gott och till väldigt rimliga priser. Fantastiskt mysigt!

Heelllooo, already 30th of September. Oh dear! Time IS flying. September was sort of busy for us. My husband got the result from all the examinations regards his heart failure and the most probable cause is his smoking and drinking. Sooo end of all fun, hehe Joking apart, feels good to know the cause but also a big change in lifestyle, for both of us. But we can do as much sport as we want... so maybe we will be fitness gurus soon... hehe

First Sunday in September I was in Rome. I went there to help and support my youngest daughter move there, for a term. We spent the day walking around in the Eternal City. We drank cappuccino, eat icecream, drank beer, a lot of water, eat tuna sandwich etc. All very very good and to very decent prices. Awesome!!

IMG_5572.JPG

Andra söndagen var jag/vi hemma och det var heldagstegn och kallt. Men vi bestämde oss ändå för en promenad i regnet runt vår favoritsjö: Jägersee. 

Second Sunday I/we were at home. Rain the whole day and cold. But we decided to go for a walk in the rain. Around our favourite sea: Jägersee. 

FullSizeRender.jpg

Den tredje söndagen var vi Kroatien och dagen spenderade vi till sjöss och gjode små strandhugg. Ovan ser ni Rovinj. Väderprognosen hade tidigare i veckan visat på fantastiskt väder så vi bestämde hastigt och lustigt att åka ner i en vecka. Det tar ju bara drygt tre timmar. Smidigt nära! 

The third Sunday we were in Croatia and they was spent at sea. We did small stops here and there. Above you see Rovinj. The weather forecast earlier in the week showed perfect weather so we just decided to go down for a week. Only three hours so... easy peasy  

IMG_5714.JPG

Fjärde söndagen var vi hemma igen och det var fantastsk brittsommar så vi gjorde en långcykling till Schladming. 

The fourth Sunday we were at home. Fantastic weather so we decided to go for a long bike tour.  

IMG_5713.PNG

Och den femte söndagen är idag!! Och vi är på väg till Müchen och Oktoberfest! Första gången för mig, andra för maken. Det skall bli kul och vi skall klä oss i folkdräkter: dirndl och lederhausen. Jag lånar en från min kompis Mona. Provade dem i början på veckan och en var för liten, eller snarare mina boobies var för stora... hehe 

Och idag fyller min ädlsta dotter 26 år, hurra hurra hurra för Mimmi! Så just 30september är j speciellt varje år, sedan dagen hon bestämde sig för att komma till världen.

Nu måste jag rusa. Vi skall iväg till tågstationen. Vi tar tåget, mysigt och snabbare... På återhörande! Ciao Catharina

 And the fifth Sunday is today! And we are on our way to Munich and the Octoberfest!! First time for me, second for my husband. Looking forward to it and we will dress up properly in dirndl and lederhausen. I’m borrowing mine from my friend Mona. Tried a couple of them out earlier in the week. Fortunalty one is ok, the other.. well my boobies were too big... hehe

And today s also a very special day; it’s my oldest daughters birthday. She is 26 years old today!! Hurray, hurray, hurray!! So 30th of September will always be a very special day because this is the day she decided to come to the world. 

Now I have to rush. We are on our way to the train station. Easier and faster to take the train to Munich. See you! Ciao Catharina