Nu reser vi i väg… | Now we are travelling…

mabontomic.jpeg

Godmorgon! Här sitter vi nu på Dubais flygplats. Lite omväg för oss istället för att åka rakt söderut ner till Sydafrika men bra priser på flyget och bra flyg med Emirates. Vi är nu på resande fot i en månad och med olika äventyr framför oss var det inte helt enkelt att packa. Men jag tror vi har fått ihop en smart packning. Så dessa väskor är våra följeslagare den närmaste månaden och det som är däri.

Good morning!! We are now at Dubai airport. A bit of a detour flying with Emirates to South Africa but they have very good prices and good planes. Now we will be on the road for a month with some misc adventures so it was not too easy to pack. But I think we have everything. And these bags will now companions for the next month.

public.jpeg

Det blir ju en liten längre resan när man bor i en liten alpby, men hyfsat smidigt ändå. Taxi till tågstationen och tåg till Munchens flygplats. Flyg sedan Dubai till Durban. Där möter våra kompisar upp oss och vi åker direkt för att äta middag på en mysig restaurang vid havet. Sedan får det bli sova.

It takes a bit longer travelling when you are living in a small Alp villages but it’s easy enough. Taxi to the train station then train to Münich Airpoort. Then flight Dubai to Durban. There our friends will meet us and we will go directly to dinner, to a nice restaurang by the sea. Then we will sleep

mabontomic.jpeg

Vi har växlat pengar och har både Euros med oss som vi tänkte växla till Rand och sedan USD som vi måste ha till visum. Men kreditkort funkar bra i många lägen också, vilket är skönt.

We have changed money, Both Euros to be exchanged to the Rand and then USD for the visa that we need later on. But creditcard normally works quite well so that is good.

public.jpeg

Vi anlände här vi half fem, lokal tid halv sju, och har druckit en kaffe, gått omkring i taxfreeområdena och nu sitter vi vid gaten. Här är allt superdyrt, även fast det är taxfree inklusive kaffe som kostar ca 100 kr. Hur mycket folk som helst och över 30 grader redan på morgonen. Vi börjar känna oss mosiga och en halvtimma kvar tills vi skall stiga på nästa flyg. 8,5 timmar, så det får bli lite mat och sedan sova. Vi ses i Sydafrika. Ciao Catharina PS Ingen dator i sikte :(

We arrived here at 5.30 am, local time 7.30, and have had a coffee, been walking around in the different tax free areas and now we are at the gate. Everything here is superexpensive, including coffe that costs about 10 euro. A lof of people and already hot ourside. We are starting to feel a bit tired but now only half an hour until boarding. Then we have 8,5 hours on the last leg. Eat and then sleep. No Vanderpump Rules so need to find something else. Or read. See you in South Africa. Ciao Catharina NB No Computer found yet :(