Gråtit mer än vanligt. | Been crying more than usual.

public.jpeg

Hej, oj detta året har innehållit mer tårar än normalt. Först min rygg i december/januari då jag var helt sängliggande i över en månad. Tårar för att jag hade så ont och oklart varför.

Sedan min syster som dog i juni, och med begravningen i juli. Mycket tårar o saknad! Inte lätt att se en nära person som långsamt försvinner från denna värld.

Hello, more crying than usual this year. First my back where I couldn’t stand up for over a month. Pain and not sure why I had such a pain. Many tears and long time just lying in bed with pain.

Then my sister that died in June from her cancer. With the funeral in July. Not at all easy to the life slowly dissappears. On the contrary, horrible.

public.jpeg

Sedan förra veckan när jag blev rejält utskälld av en släkting. År av uppdämt orättvisa. Förstår men ändå inte. Känns orättvist! Hen mådde enligt utsago bra av att skälla ut, jag som mottagare inte lika bra.

Och idag då jag glömde min dator på flyget till Düsseldorf och efter att ha sprungit fram o tillbaka för att försöka få tillbaka den så missade jag mitt anslutningsflyg med 5 minuter, vilket gjorde att jag behövde köpa ny flygbiljett för 3200kr o kommer hem ikväll istället för i eftermiddag. Har såå mycket att göra. Hittar man inte datorn så blir det en dyr historia. Trist! Känner mig trött o ledsen. Vi hörs! Ciao Catharina

And last week when a relative of mine gave me a total scoldung. Years of anger. Understand from one point but at the same time not. He/she feels good for doing it, me less for getting it.

And today I forgott my computer on the flight to Dusseldorf. Tried to get it back, unfortunately I missed my connecting flight, doing so. Had to buy a new tcket for 300 euros, computer not found. Will arrive late evening instead of early afternoon, and with much work/things to do. Not good! Sad! Really sad! See you! Ciao Catharina