Interim jobb. | Interim Assignment.

mabontomic.jpg

Hej, jag har det roligt hela dagen på mitt nya jobb. Har fått möjlighet att hjälpa till tillfälligt i ett företag. Jobbar just med att lägga upp data i ett nytt system samt att skriva instruktioner och hjälpa till att implementera det i organisationen.

Hello, I really enjoy all day the whole day right now. Have got the opportunity to help with a couple of assignments for a company. Working on data input in a new system, write instructions and helping them with the implementation.

mabontomic.jpg

Just nu fungerar det för min rygg att jobba heltid så planerar att vara här heltid fram till operationen. Det ser ut att finnas saker som jag kan hjälpa till med, och kul att få hjälpa till där de behöver. Och skönt att också ha tid att göra allt ordentligt som att testa systemet, fundera och ringa support för att få klarhet på alla frågetecken. Riktigt roligt måste jag säga.

I’m working full time at the moment, which is ok with my back. And planning to do so until it’s time for my operation. It seems that I will have things to do and it’s really nice to be able to help.

mabontomic.jpg

Och det känns som att gå tillbaka nästan 20 år i tiden och jag är numera Catharina Mabon, igen. Jag är tillbaka på min gamla arbetsplats där jag jobbade från 1995-2006. Samma men ändå annorlunda, men på ett bra sätt. Det är riktigt kul att gå till jobbet då det är en bra arbetsplats med bra stämning bland medarbetarna. Kändes lite ovant att jobba 8 timmarsdagar de första dagarna. Men nu går det bättre men är fortfarande liiiite trött på kvällarna, hehe

And it feels like going back in time, almost 20 years and I’m now Catharina Mabon, again. I’m back to where I worked between 1995-2006. A lot have changed but only to the better and it’s really nice people working in the company. I wasn’t used to work 8 hours per day and was really tired the first couple of days, but now I’m used to it, almost. But still a bit tired in the evenings.

mabontomic.jpg

Hittade mina Ferragamo-skor i en flyttlåda så dem plockade jag fram. Köpte dem för sex år sedan och tycker fortfarande att de funkar, absolut.

Så nästan två veckor kvar att jobba. Kul! Så dagarna rullar på. Hittar på saker på kvällarna med kompisar eller med döttrarna, kanske två/tre gånger i veckan, men känner att jag behöver vila lite emellan. Och tycker att det känns som ett bra upplägg.

Har fått kallelse till operationen nu också. Skall vara på sjukhuset 06.00 den 13 mars. Om det tiden nu inte ändras. Preliminärt sker hemgång den 16/3. Lite nervöst men skall bli skönt att få det gjort. Vi ses! Ciao Catharina

Found my Ferragamo shoes in a box and are using them everyday. Bought them 6 years ago.

Have almost two weeks to go until the big day; i.e. the operation. Set for 06.00 Wednesday 13/3 and planned to be there until 16/3. Until then I will be working, seeing family and friends! A good combination and the time will fly.A bit nervous but happy to get closer in time, and to finally get the operation. See you! Ciao Catharina