Weekly Good News and Bad News w31.

mabontomic.jpg

Hej, daxs igen för denna veckas Good News and Bad News. Såg att jag visst glömt ändra rubrik på förra veckans inlägg. Nåja, hade nog lite solsting (eller sviter av bråket med maken på parkeringsplatsen vid Kehlsteinhaus) eller något, hehe

Hello, time for this weeks Good news and Bad news. Saw that I forgot to change the heading, probably had too much sun (or fight with husband) or something,

Good News - Har fått fina sommarbruna ben och badar massor. | Have got nice suntan legs and are spending a lot of time swimming.

Bad News - Sista juli är här. Fast både augusti och september kan vara sagolikt vackra, dock är ju årets mesta sommarmånad snart slut. | Last of July is already here. Even though both August and September can be really beautiful, the most summery month of the year is soon gone.

mabontomic.jpg

Good News - Maken har fått operationstid för sitt hjärta! 25 november kl 15.00 i Linz. | Husband got time for his heart surgery!! 25th of November, 3 pm in Linz.

Bad News - Men under tiden fortsätter hans ‘attacker’, typ en gång i veckan. Vilket är jobbigt för oss båda men nåväl hinner fixa hemma. Såsom att stryka, nu är strykhögen struken för denna gången. Putsning av alla våra fönster startar imorgon. | But in the meantime his ‘attacks’ are continuing, approximately once a week. Which is a bit difficult for us both. But I have a lot of time to fix things at home such as ironing and cleaning windows.

mabontomic.jpg

Good News - Vi bestämde oss för att inte åka till Kroatien och hälsa på vänner. Vi skall åka till Bojans mamma nästa vecka, så för mycket borta och för många mil… | We decided not to go to Croatia to visit friends. We will visit Bojan’s mother next week, so too much away and too many kilometers…

Bad News - …men nu är jag uttråkad här hemma. Har för mycket tid. hehe trodde jag ALDRIG i hela mitt liv att jag någonsin skulle säga, eller ha… | …but now I’m bored…I have too much time at my disposal. Something that I NEVER thought I was going to say, or experience, ever…

mabontomic.jpg

Kan inte sluta läsa Ett jävla solsken av Fatima Bremmer. Hur bra kan en roman vara? Både vad Ester Blenda gjorde som Sveriges första undersökande reporter och hur bra har inte Fatima Bremmer har skrivit boken. Bokrecension kommer men vill läsa ut denna först. Vi ses! Ciao Catharina

Can’t stop reading the Swedish book about Ester Blenda Nordström, a sort of real life Pippi Longstocking in the beginning of 20’ century. Fascinating woman and so well written. See you later. Ciao Catharina