Weekly Good News and Bad News w38 & 39.

mabontomic.jpg

Hej, daxs igen för Good News and Bad News, två veckor, igen...

Hello, time for Good news and Bad news, two weeks, again...

Good News - Tänk 15 år som gifta idag! Vi gifte oss i Dubrovnik och tänkte åka tillbaka dit men där är det så fullt med turister så vi bestämde oss för vår vanliga destination här i Kroatien; Porec. | Today we celebrate 15 years wedding anniversary!! We got married in Dubrovnik and was thinking about going back but too many people there so we decided for our usual destination here in Croatia; Porec.

Bad News - Det där med att hålla ihop i både nöd och lust är inte så lätt ibland. Men har alltid känt att med maken är det rätt men inte alltid lätt… | And to stay married in sickness and in health, we have tried both. Not always easy. But I have always felt that Bojan is the right one however not always easy…

mabontomic.jpg

Good News - Känner att kroppen mår bättre generellt sett. Har börjat med ett träningsprogram för höften. Och sprang idag 1 km för första gången på 6 år. Får känna efter om det gick bra eller inte. | Feeling that the body is on a new, better, level now. Also have a rehabilitation program for my hip. And today I ran 1 km for the first time in 6 years. Have to wait and see if any it was a good idea or not.

Bad News - Äter fortfarande värktabletter men med lite mer oregelbundenhet. | Still eating pain killers but on a more irregular basis.

mabontomic.jpg

Good News - Har aldrig haft så mycket spännande och roliga böcker att läsa. Allt från debutromaner till klassiker. Blir en bokrecension snart. | Have not in a long time have had so many books that I want to read, both debutants as well as classical ones.

Bad News - Inte nog med tid, hehe. | Not enough time, hehe

mabontomic.jpg

Good News - Älskar Kroatien och alla mattokiga kompisar som vi har. Hög kvalitet på allt. | Love Croatia and all foodies that we have as friends. High quality in everything.

Bad News - Inte nog med dagar för att hinna med allt men vi kommer tillbaka. | Not enough time to see and eat everything, but we will be back.

mabontomic.jpg

Good News - Snart promenerar vi längs denna stranden. Camps Bay i Kapstaden. Och även har ju läst Edmund de Waals bok “The Hare with Amber Eyes” Tycker om att bläddra i flygtidningar, alltid hittar man lite tips. | Soon we are taking our morning walks along this beach. Camps Bay in Cape Town. And I have also read Edmund de Waals “The Hare with Amber Eyes”. Like to flip through the Airline Magazines, always finding something interesting.

Bad News - Tiden rusar iväg och har mycket att göra just nu. Men hinner njuta. | The time is flying and have a lot to do at the moment. But do enjoy my time.

Vi ses! Ciao Catharina

See you later. Ciao Catharina