Radioskugga. | Radio Shadow.

Var vaning, mitt i stylingen...

Var vaning, mitt i stylingen...

Godkvall, hoppas allt ar bra? Det blev en liten langre paus an plannerat mellan inlaggen men har haft fullt upp, och som ni marker ser min text lite marklig ut, eller hur? Hur latt ar det att skriva & lasa svenska utan prickarna over a, a och o? Lite som att vanja sig vid att forsta danska, det tar en liten stund (for mig i alla fall) men sedan brukar det flyta pa (hyfsat i alla fall). Aven att skriva blir lite hjarngympa bade utan a, a och a samt aven att ovriga bokstaver ar pa andra platser an pa ett svenskt tangetbord. Ni undrar forstas varfor? Jo, vi ar och halsar pa min mans foraldrar som bor i Bosninen Herzegovina. Och har galler inte de vanliga tarifferna pa internet utan det ar helt otroligt dyrt sa lanar en dator for att lite snabbt titta in sa har pa kvallskvisten. 

Inlagget blir ocksa annorlunda da jag inte kan dela med mig av alla bilder jag tagit sista dryga veckan, da jag inte tekniskt lyckas losa att fora over dem till den datorn som jag sitter vid, men ni far se dem senare i veckan. Sa raknar med lite bildspam.

Sedan sista inlagget har det som sagt varit full fart med besok fran vara finska vanner, darefter direkt till Stockholm for att fixa med var lagenhet for styling (fantastiskt jobb gjort av Britse & Co ej sponsrat och fotografering (se slutresultat pa Hemnet) , sedan ner till Flachau igen for att packa bilen och aka hit ner, ca 7 timmar i bilen. Har har vi hunnit med ett besok till Sarajevo, traffat vanner och tillbringat tid med svarforaldrarna. I overmorgon aker vi vidare till Porec, Kroatien och dar skall vi aven forsoka hinna med ett besok till Venedig. Detta ar tredje besoket till Porec i ar (se har och har), mysigt! 

Nu blir det en god middag serverad av svarmor. Vi ses snart. Ha en bra kvall! Catharina

Hello and Good Evening! Have you been waiting for an update? Me too :) Since last time it has been rather hectic and I have been a little bit lost in space since we are visiting my husbands parents in Bosnia Herzegovina and the tariffs for internet is ridiculus expensive so using my phone and/or computer is a no no. But can`t stay a way totally from internet, so I`m using my parents-in-laws computer. In Swedish is getting more complicated because the keyboard are for Slavic languages and don`t have the Swedish letter a and o with dots and the ring. As well as the keyboard set up is different, anyway  here I`m...

Another difference in this post is that I only have one photo. Couldn`t work out how to transfer the photos to this rather old computer, so later on in the week you will see them all. 

As mentioned above, the last week and half has been rather hectic. We had our finnish friends visiting, so much fun, then I flew to Stockholm to fix our appartment. A lot of work and final styling by  Britse & Co (not sponsored) and photo shooting for the prospect (see final result on Hemnet), then back to Flachau, unpack and pack, then travel here, 7 hours in the car. We have visited Sarajevo (a must every time we are here), seen some friends as well as spending time with parents-in-law. The day after tomorrow we will go to Porec, Croatia again! Please see photos from our previous visits this year here and here). If the weather is ok, a visit to Venice is in the plan. 

Now it is time for a late dinner, my mother-in-law is always making good food, Balkan style. See you later this week, with a lot of photos... Ciao! Catharina