Boston.

Boston, 2016

Boston, 2016

Hej! Vaknade upp i Boston. Nu skall jag o Gaby (min yngsta) strax bila upp till Burlington, Vermont där ju Mimmi (min äldsta dotter) pluggar på UVM i ett år (läs mer här o här). Det är ca 40 mil dit så vi räknar med att vara uppe strax efter lunch. Amerikanskt kaffe i mugghållaren och I'm a Pilgrim som ljudbok. 

Vi flög igår, lite lyxigt i business class. Och vi fick under flyget också reda på att Gaby just har fått en lägenhet i Stockholm. Vi följde budgivningen på sms o var lite nervösa. Funkislägenhet vid Tessinparken!! Jippi!!! Känns som att vi är i fastighetsbranschen med all köp och sälj. Och nu får jag en lägenhet att fixa iordning. Jättekul!!  

Hello again! Woke up this morning here in Boston. Gaby (my youngest daughter) and I are soon of to Burlington, Vermont where Mimmi (my oldest) are studying at UVM for a year (read about it here and here). We have about 400 km to drive. So in the cup holder we have coffee and bluetooth is set up for our audio book I'm a Pilgrim.

We flew out yesterday, with business class. Felt like a real treat!! And during our flight we also got the really good news that Gaby have finally got her own apartment in Stockholm city center!!! Feels like we are in the real estate business with all the selling and buying. So we are very happy! And I have a new project with decorating the apartment!!  So exciting for both of us!! 

mabontomic.jpg

Kom i rätt Maine-stämning på flyget när jag tittade på Stephen Kings nya serie 11.22.63. Riktigt bra! Är generellt sett inte så förtjust i varken 60-tals musik eller film så lite överraskande för mig. 

Got into the Maine kind of mood yesterday at the flight watching the new series by Stephen King 11.22.63. Really good start!! Not really into 60's music or film so this are a bit surprising for me. 

11.22.63

11.22.63

Vi flög via NY till Boston, hämtade hyrbil, körde fel så vi hamnade i Boston (fast vi hade hyrt hotell vid flygplatsen) och hamnade i världens bilköer och började då känna att energin höll på att ta slut. Men till slut kom vi fram till hotellet, halv två (svenskt tid). 

Och imorgon startar vår roadtrip i Vermont, New Hampshire & Maine. Häng med vetja!!! Vi ses senare i veckan, Catharina  

We flew via NY to Boston, picked-up the rental car, took the wrong way so we ended up in downtown Boston, got stuck in traffic but finally arrived to the hotel around 1.30 pm. 

Do you want to come with us on our road trip? We will do Vermont, New Hampshire & Maine. Of course you will!!! Right? See you later this week! Ciao Catharina