Burlington, VT again.

Sunset Lake Champlain 2016

Sunset Lake Champlain 2016

Godmorgon, har tagit en powerwalk nere vid Lake Champlain nu på morgonen. Här är vädret helt fantastiskt, långt från snö och regn i Stockholm & Flachau, men kallt väder skall vara på gång i nästa vecka, men idag är det strålande sol och det skall bli uppåt 17 grader. Vi skall strax checka ut från vårt hotell, äta lite frukost innan vi påbörjar vår road trip; första anhallt är Jackson, New Hampshire som ligger i ett område som heter White Mountain. Vi har ca 25 mil att köra, lite lagom. 

Good morning, back from a morning power walk down by Lake Champlain. The weather here is fantastic, sunny and soon 17 degrees. Far away from all the snow and rain in Stockholm & Flachau, however the cold weather is coming just in time for Thanksgiving! We are soon to check-out from our hotel, have some breakfast and then we will hit the road. First stop on our road trip is Jackson, New Hampshire located in an area called White Mountain, approx 250 km to drive, not to bad. 

Last of autumn foliage, Burlington 2016

Last of autumn foliage, Burlington 2016

New England är känt för sina helt fantastiska färger under hösten. Dock är vi lite sent ute och de flesta träd har redan tappat sina löv men man kan se lite av de enormt färgstarka löven kvar på vissa träd. 

New England is famous for it absolutely stunning autumn; the Foliage. However, we are a bit too late but some trees still have the leaves so you can get the idea on the colour explosion in the nature. 

Burlington 2016

Burlington 2016

Detta inlägg blir nästan bara bilder, men det gör väl inget för en gång skull eller hur? 

This posting will have less text, for once, but you don't mind, do you?

Monarch & The Milkweed, Burlington 2016

Monarch & The Milkweed, Burlington 2016

Igår var vi runt i Burlington. Vi åt frukost på Monarch & The Milkweed. Tror att det är första gången vi var först på ett frukostställe!! Jättegod frukost! Men nu när dollarn står så högt i kurs blir allt relativt dyrt här ( = Stokholmspriser) och då är vi inte i någon storstad eller turistställe. 

Yesterday we spent the day here in Burlington, just enjoying the town. We had breakfast at Monarch & The Milkweed. I think this is the first time ever, that we were the first ones!! Breakfast where really really nice. However, with the dollar so expensive everything here is really expensive ( = prices in Stockholm) and we are not even in a very touristic place / big city!! 

Tight Squeezed Coffee Shop, Burlington 2016

Tight Squeezed Coffee Shop, Burlington 2016

Vi drack lite ekologiskt kaffe vid lunch. 

We drank some ecological coffee for lunch. 

Common Deer, Burlington 2016

Common Deer, Burlington 2016

Och gick tillbaka till några favoritaffärer; Common Deer & Vermont Farm Table. Affärer med lokalt producerade produkter. Allt är sååå fint! Köpte några saker...

And we went back to some favorite stores; Common Deer & Vermont Farm Table. Shops that sell locally produced products. Soooo many nice things!! Bought some...

Common Deer, Burlington 2016

Common Deer, Burlington 2016

Common Deer, Burlington 2016

Common Deer, Burlington 2016

Vermont Farm Table, Burlington 2016

Vermont Farm Table, Burlington 2016

Vermont Farm Table, Burlington 2016

Vermont Farm Table, Burlington 2016

Lake Champlain Chocolates, Burlington 2016

Lake Champlain Chocolates, Burlington 2016

Sedan handlade vi med oss lite chocklad på Lake Champlain Chocolates

We also bought some nice chocolate at Lake Champlain Chocolates.  

Lake Champlain Chocolates, Burlington 2016

Lake Champlain Chocolates, Burlington 2016

Lake Champlain Chocolates, Burlington 2016

Lake Champlain Chocolates, Burlington 2016

Vi, eller snarare jag, avslutade gårdagen med middag på vår favoritrestaurang här; A Single Pebble. Gaby följde med Mimmi till sitt hur för att umgås med hennes kompisar. Vi kommer tillbaka hit till Burlington nästa torsdag och skall fira Thankgsgiving med Mimmis kompisar! Lite kul!!! 

På återhörande från White Mountain! Catharina

We, or rather me, finished yesterday at our favorite restaurant here;  A Single Pebble. Gaby spend the rest of the evening with Mimmi and her friends!! We will be back next Thursday and will then celebrate Thanksgiving with Mimmi's friends (those that are still here). Nice!!

See you later from White Mountain! Ciao Catharina