Ogunquit, Maine. Off season.

mabontomic.jpg

Hej igen!! Nu kommer nästa inlägg, denna gången från Maine. Vi åkte från Jackson, New Hampshire till Portland, Maine. När vi var i Portland tog vi en lite tur till Ogunquit, som låg lite längre ner längst kusten. Här var det jättevackert! Vintern är på ingång med snö och temperaturer närmare 0 grader. 

Hello again! Now it is time for Maine. We left Jackson, New Hampshire till Portland, Maine. When we stayed in Portland we took a small day trip to Ogunquit, a bit further down the coast. A beautiful place! Winter is approaching with low temperatures and snow. 

mabontomic.jpg

Vi är här i lågsäsong så mycket är stängt. Vi letade efter en liten restaurang här i Perkins Cove men den var tyvärr stängd. 

We are here in off season so many things are closed. We went down to Perkins Cove to look for a small restaurant, but unfortunately it was closed. 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Och sedan lite bilder från stranden på mina älsklingar!! Håll till godo!!! 

And some photos from the beach on my two sweeties!!! 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Idag är det Thanksgiving här i USA och vi lämnar nu Maine för att åka tillbaka till Burlington, Vermont. Vi räknar med att det tar mellan 7-8 timmar att åka dit, om allt går bra. Vi har blivit bjudna på Thankgivingmiddag a la studentliv hos en av Mimmis kompisar så ser fram emot kvällen med kalkon och amerikansk fotboll.

Kommer också att skriva lite om hur vi planerat denna trippen, hur det är att köra här i USA, vad vi lyssnar på i bilen mm mm. Tack för tipset Tess Mabon. På återhörande!! Catharina

Today it is Thanksgiving here in US and we are leaving Maine early to go back to Burlington, Vermont. The drive should take between 7-8 hours, if everything goes ok. We have been invited to Thanksgiving dinner at Mimmi's place so looking forward to the turkey and football.

I will also make a posting with information about the road trip; how it was planned, how it to drive here in US, what we listen to while driving etc etc. Thanks for the idea Tess Mabon. I will soon be back with more!! Ciao Catharina