Min födelsedag. | My birthday.

Nö  sund, Orust, Sweden 2016

sund, Orust, Sweden 2016

Vad är det för dag i dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsdag, hurra hurra hurra!!! Haha!! Tänk att man aldrig slutar med att tycka att ens födelsedag är speciell!! Fast skillnaden när man fyller 54 år att man inte behöver presenter för att känna sig glad och firad, om man har funnit en bra plats i livet, är det en present varje dag!!! 

Och vad som också gör min födelsedag speciell är att min storebror fyller år på samma dag, OCH min storasyster fyller år 3 dagar senare. Visst är det helgalet, men sant!! 

Och idag börjar lyssna på julmusik!!! December är här!!! 

It is my birthday today! Hurray!!  I think it is funny that even though I turn 54 years old I never stop thinking about my birthday as a special day!! Is that the same for you? However, the difference today is that now I don't need the presents to feel happy, just that I have found a good place in my life is the best present every day!!! 

And also what makes this day special is that my older brother also is having his birthday today, AND my big sister have her birthday three days later. Crazy, right!!! 

And today I start to listen to X-mas music!! December is here!! 

 

Nö  sund, Orust, Sweden 2016

sund, Orust, Sweden 2016

Är med min lilla mysiga familj här i Uddevalla där jag växte upp. Bodde här tills jag var 18 år och flyttade då till Göteborg (gissa med vem? japp Gunnel). Där bodde jag i 6 år och sedan blev det Stockholm, dit jag flyttade ensam. 

Spending time here with my small family in Uddevalla, where I grew up. I lived here until I was 18, then I moved (with guess who? yes Gunnel) to Gothenburg. I stayed there for 6 years and then I moved to Stockholm, alone!

Nö  sund, Orust, Sweden 2016

sund, Orust, Sweden 2016

;Min storasyster Ullis och jag var ute på en promenad häromdagen ute på Orust. Vackra Bohuslän!! 

My big sister Ullis and I took a walk the other day at Orust, a island here in beautiful Bohuslän!! Always in my heart!!! 

Nö  sund, Orust, Sweden 2016

sund, Orust, Sweden 2016

Nö  sund, Orust, Sweden 2016

sund, Orust, Sweden 2016

Nö  sund, Orust, Sweden 2016

sund, Orust, Sweden 2016

Herestads Minneslund, Uddevalla 2016

Herestads Minneslund, Uddevalla 2016

Och när jag är här och hälsar på familjen ville jag även åka till minneslunden för att hälsa på vår lilla mamma och pappa som ligger här. Mamma dog 2014 (fast hon försvann för många år sedan i Alzheimer) och pappa dog 2006. Och de ligger så fint här. Jag och min kära syster var här och tände varsitt ljus härom kvällen.

Nu skall jag mysa resten av dagen och njuta av att jag fyller år!!!! Vi hörs av! Catharina

And while visiting my family I also wanted to go to our parents memorial. I was here with my sister and we lighted a candle each for the two of them. Our mom died in 2014 (but she disappeared many years ago in Alzheimer) and our father died already in 2006. They have a nice place here.

Now I will just enjoy the day and celebrate that I'm a year older and wiser (hopefully). See you later! Ciao Catharina