En gyllene eftermiddag. | A golden afternoon.

Nösund, Orust, Sweden 2016

Nösund, Orust, Sweden 2016

Happy Friday!! Har nu kommit hem till Stockholm efter en helmysig vecka med min familj på västkusten, med födelsedagsfirande, små bebisar både utanför magen och i magen. Så mysigt att bara få umgås med familjen i lugn och ro. Ville bara dela med mig av dessa fina bilder som jag tog när jag och min storasyster Ullis var ute och gick i veckan. Vi hade handlat lite tyger och ville ta en promenad vid vattnet och hamnade i NösundOrust

Happy Friday! Now back in Stockholm after a really really really nice week with my family here on the West Coast. We have had celebrating birthdays, saying hello to small babies (both outside as well as inside the belly) and just talking, walking and being together. Just wanted to share these beautiful pics that I took when my sister and I was out walking the other day at Nösund, Orust

Nösund, Orust, Sweden 2016

Nösund, Orust, Sweden 2016

Nösund, Orust, Sweden 2016

Nösund, Orust, Sweden 2016

Ha en riktigt mysig andra advent! Dags för tredje kursen i Sköna Hems inredningskurser imorgon. Så kul, inspirerandeoch intressant!! Vi hörs av i helgen!! Catharina

Have a really cosy second  advent! Time for the third training in Interior Design at Sköna Hem (a Swedish interior design magazin). So fun, inspiring and interesting!! I will be back in the week-end!! Ciao Catharina