Handplockat #5 | Hand picked #5

1) Artisanal handicraft metal work | Boes (Oxen) by   BAM Design

1) Artisanal handicraft metal work | Boes (Oxen) by BAM Design

5) Monthly Planner by   Kartotek

5) Monthly Planner by Kartotek

2) Love is all you need! Images from   mypostcard.com

2) Love is all you need! Images from mypostcard.com

6) Drip Candle Holder by Pascal Smelik from   Artilleriet

6) Drip Candle Holder by Pascal Smelik from Artilleriet

3) Wick Trimmer from   Byredo

3) Wick Trimmer from Byredo

7) Birds by   Mikael Nilsson

7) Birds by Mikael Nilsson

4) Wing Thing by   Linda Leinestrand

4) Wing Thing by Linda Leinestrand

8) Flower Pot Holders from  Åhlens

8) Flower Pot Holders from Åhlens

Godmorgon, helg igen! Snart iväg för att träna tillsammans med maken. Vi väntar nya gäster i en av våra stugor så vi behöver vara hemma tidig förmiddag för att ordna med städning mm mm Men det ser ut att bli så fint väder hela nästa vecka så då blir det skidåkning av, och kompisar från Stockholm kommer på besök. Kul! Den gångna veckan blev det inte så mycket då jag blev sjuk, och det var urdåligt väder två dagar. 

Här kommer nu denna månads handplockat. En liten mix av saker, främst prydnadssaker till hemmet. Kollar ju runt nu på bloggar, tidningar och Pinterest till inredningsprojektet för min dotters lägenhet. Tycker väl inte att jag behöver skriva så mycket om dem, eller vad tycker ni? Bilderna talar ju sitt tydliga språk, och kolla in länkarna för mer info. Ha en bra lördag! Catharina

Good Morning, week-end, nice! Soon of to the fitness studio with husband. We are waiting for new guests to our Chalet so we need to be home early morning for the cleaning etc etc. But it looks like it's going to be a really nice week coming up weather wise so a lot of skiing is planned, and friends from Stockholm will come as well. Really nice! Last week was not, since I got sick and at the end of the week the weather was really bad. 

Here is now this months hand picked. A mix of things, mainly for the home. Getting inspired from blogs, magazines and Pinterest for my Interior Design project for my daughters apartment. I don't think I need to write that much about them or? The photos are speaking clearly including the links. Have a good Saturday!! Ciao Catharina

All images from the companies websites, blog or through Pinterest.