Äsch. | Yah.

Selfie time 2017

Selfie time 2017

Hej, tyvärr blev det inget party för oss igår. Vi packade på oss kläder och börja gå men maken kände sig såpass dålig så vi fick gå hem igen. Men viktigare att han blir bra. Det lär ju bli fler världscupstävlingar här i Flachau. Men kul med svensk seger! Heja Sverige!!

Så ni får nöja er med en selfiebild på mig. Går ju smidigt att göra när man är ensam i liften. Vi hörs! Catharina

Hi again, unfortunately we never made it yesterday. We had all our clothes on and had started to walk but my husband suddenly felt really bad so we turned around and went home. We saw the last race on the television and Go Sweden Go!!! "We" won!!! 

So today you just get a selfie from me and no photos from the competition yesterday. Hopefully next year! See you later! Ciao Catharina