Flachau. A farmer village.

View from our kitchen window in summer

View from our kitchen window in summer

View from out kitchen window in winter

View from out kitchen window in winter

Godmorgon! Idag blir det skidåkning en stund på förmiddagen! Kan ju inte sitta inne när vädret är perfekt. Och som jag skrev igår på bloggen kallas detta vädret för "Kaiserwetter"! Tar litet kort och delar med mig. För ni vill väl se hur vackert det är? 

Tänkte dock innan jag sticker iväg bara visa er lite av Flachaus två sidor; bondby & turistort; kohage & skidpist. Jag tror att det är denna kombinationen som gör att jag inte tröttnar på Flachau, trots att den är såååå liten. 

Good Morning! Today I will go skiing now in the morning. The weather is perfect, and as I wrote yesterday, it will be "Kaiserwetter" for a couple of days. I will take some photos and share with you. Of course you want to see it, right? 

Before I hit the slopes I just wanted to show you the two different sides of Flachau; farmer village & ski resort, pasture & ski slope. And I think this is why I never get tired of this little tiiiiny village. It is a fantastic combination. 

One of the farmhouses in Flachau, 2017

One of the farmhouses in Flachau, 2017

Och Flachau är fullt av bondgårdar. Och vilka fina bondgårdar! Tänkte ta lite kort och visa er lite senare. Vi åkte förbi en som hade öppnat upp ena väggen så kossorna fick sol när det var fint väder. Är inte det snällt?

And Flachau is full of farmhouses. And they are really really nice! I will walk around the village this week and take some photos are share with you. The other day we went by one that had open one of the sides of the farmhouse so the cows could stand in the sun and it. Is that nice? 

mabontomic.jpg
IMG_9991.JPG
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Hos bonden på vår gata kan man köpa färsk mjölk och färska ägg. De har ordnat fiffiga automater så det är bara att gå dit och köpa. Och vad gott det smakar!! Tala om ekologiskt och närproducerat!! 

At the farmer down our street you can buy fresh milk and egg. You just insert the coins in the automate and then you get it fresh of the day. And it is sooo tasty!! And organic and near produced!!!  

IMG_9990.JPG

Mjölken får själv hälla i pet-flaskor, som finns att köpa eller så tar man med sig sin egen flaska. Äggen ligger färdiga i äggkartongen. 

The milk you poor into pet-bottles, that you can buy or you bring your own. The eggs you get in the carton. 

My kefir is working! 

My kefir is working! 

Använder mjölken i min kefir! Mums!! Vi ses senare i veckan! Catharina

And the milk I use in my kefir! Yummy!! See you later!! Ciao Catharina