Flachau. Kaiserwetter.

Flachau Wagrain ski area, 2017

Flachau Wagrain ski area, 2017

Happy Friday! Det går väl knappt att skriva något annat när man har det så här bra här hemma! Och idag var det lite extra kul för maken kunde till slut åkta lite skidor efter nästan 1 månads uppehåll. Alltid kul att åka tillsammans! Dessutom åkte vi ett litet gäng, jag och fyra grabbar. I detta inlägget får bilderna tala, så jag skriver inte så mycket mer! Ha en riktigt skön fredagkväll och bra helg! Vi får nya gäster, det är tänkt att det blir även skidor på tvären i helgen och kanske lite Skam på NRK. Har några inlägg planerade också; Hur man gör kefir samt Kroatien (kanske dags att börja planera sommarsemestern?) Så vi hör! Catharina

Happy Friday! Can't be any better than this at home, right! And today it was extra fun since my husband came with me out in the slopes. First time in 1 month, so he is getter better, slowly slowly. Always more fun to ski together! And with us came three friends as well, nice! And in this posting I will let the pictures show the beauty of the Alps! Have a really nice evening and a nice week-end! We are getting new guests, and I will ski both downhill and cross country and might have a look at the Norwegian serie Skam (that almost everyone in Swedish is watching and also started to talk some Norwegian). Need to watch in Norwegian (without subtitle since I can access it through the Swedish TV). Have also two postings planned; How to make kefir and Croatia (soon time to start planning the summer vacation). So see you soon! Ciao Catharina

Flachau Wagrain ski area, 2017

Flachau Wagrain ski area, 2017

Flachau Wagrain ski area, 2017

Flachau Wagrain ski area, 2017

Flachau ski area, 2017

Flachau ski area, 2017

Flachau  ski area, 2017

Flachau  ski area, 2017

Flachau 2016

Flachau 2016

Mark, Bojan, Herber & Xander

Mark, Bojan, Herber & Xander