5 Things a Fashionista needs when skiing.

mabontomic.jpg

Godmorgon! Tänkte att inför stundande sportlov kunde det vara bra att veta hur man skall se snygg ut när man tar paus! Förutom sedvanlig utrustning såsom underställ, skidkläder, ryggskydd, hjälm, bra googles etc etc (tänkte skriva lite om hur man bäst klär sig i olika temperaturer nästa vecka) så behöver (??) man ju se snygg ut även när man tar en liten paus. 

1) en vattenfast mascara och 2) en vattenfast eyeliner samt 3) en snygg lip gloss, är ett måste!! Jag köpte "Better than Sex" vattenfasta mascara samt Marc Jacobs vattenfasta eyeliner i Burlington i höstas och de är jättebra! (Ingen sponsring, bara bra produkter.)

Good Morning! Soon it is time for the winter holiday and you might want to know how to look stylish in the breaks! Except the usual ski outfit that you need like helmet, back protection etc etc (will write tips on how to dress in different temperatures next week) but you also need (??!) how to look good when you take a break!!

So 1) a waterproof mascara and 2) a waterproof eyeliner as well 3) as a nice coloured lip gloss, is a MUST!!! I bought " Better then Sex" waterproof mascara and Marc Jacobs waterproof eyeliner in Burlington in the autumn, and they are really really good! (No sponsoring, just good products). 

mabontomic.jpg

Håret plattas ju till av hjälm så ett måste (?!!?) när man tar paus är 4) en liten snygg mössa också ett måste att sätta på sig och 5) NATURLIGTVIS solglasögon. Mina riktigt gamla Ray Ban passar utmärkt just nu, och matchar min gråa mössa fint. Och lip glossen matchar min fleescetröja från Peak Performance fint! 

The hair is not getting an uplift in the ski helmet after skiing for a couple of hours so a must (?!!) when you take a break you 4) need to have a nice cap with you to put on, as well as 5) OF COURSE sunglasses. My old Ray Ban fits really well and is a good match to my grey cap. And the lip gloss matches my fleece from Peak Performance

upload.jpg

Och så här ser jag ut när jag tar paus. Måste fortfarande öva på min "selfie-min" och ser fortfarande sur ut men bättre än när jag ler, hehe... Ha en bra torsdag så hörs vi imorgon igen. Catharina

And this is how I look when taking a break. Still have to practice my selfie look... Have a nice Thursday and see you tomorrow! Ciao Catharina