Kinondo Kweto Kenya

FullSizeRender.jpg

Hej,  en fantastisk dag är snart till ända! Vi landade igår vid halv tre på natten o visumet var enkelt löst, pust. Vi hade beställt taxi så en bil väntade på oss. Efter att vi behövde vänta på en båt (vöntade ca 30 minuter), var vi framme vid fem på morgonen.  

Hi, our first day here in Kenya! And it's wonderful! We landed yeasterday at 2.30 am and all went fine with the visa, piuhh. We have pre-ordered at taxi so it was waiting for us. After a boat trip (we needed to wait for the boat for 30 minutes) and one hours travel south from Mombasa we arrived at 5 am.  

FullSizeRender.jpg

Det var becksvart ute men marchaller lyste upp vägen o vi fick ett fint mottagande m en god fruktdrink o tända ljus i rummet. Det kändes så skönt att komma fram Ovan ser ni vårt hus för denna vistelsen. Vi somnade till ljudet av vågorna från havet...

It was totally dark outside but when we arrived here the road to our house was light up by lanterns and we got a drink upon arrival. Our house was lighted up with candles. Above you can see our house. And we feel asleep with the sound of the waves...

FullSizeRender.jpg

Här är frukost- och drinkhyddan. Precis bredvid oss.  

Here they serve breakfast as well as dinner and drinks! Just right beside us!  

FullSizeRender.jpg

Och här är utsikten från vår hydda. Kan det bli mer fantastiskt än så... 

And this is the view from our house. Can it be more fantastic...  

FullSizeRender.jpg

Poolområdet!  

Pool area!  

FullSizeRender.jpg

Och nu tar vi en sun downer o man placerar nu ut lyktor överallt. Så vackert! Vi tar en gemensam drink m sällskapet ikväll men väljer en romantisk middag på tu man hand. Mysigt! Vi ses imorgon. Nya spännande saker på schemat o massa fler bilder utlovas! Vi ses! Catharina

And now it is time for a sun downer and they are placing lanterns everywhere. So nice! We will take a drink with the rest of the group but will have a romantic dinner alone tonight. Nice!! See you tomorrow! New exciting things are being planned. And a lot of more pics!!! See you! Ciao Catharina