Hello Africa, again.

Hej, nu är det dags att åka till Afrika igen!!! Denna gången blir det till Kenya. Spännande och nervöst. Jag är ju van att åka till Sydafrika men till Kenya har jag inte åkt tidigare. Vi hade också lite strul med visumet, mao vi skall ordna det vid ankomst klockan 03.00, så håller tummarna för att det skall gå bra. Men ringde till ambassaden i Wien och de sa att det går bra... 

Hello, now it's time for us to go to Africa, again!! This time to Kenya. Exiting and a bit nervous. I'm used to travel to South Africa but I have never been to Kenya before. We have also had some issues with the visa, so we will have it arranged when we arrive at 3 am in Mombasa, keep your fingers crossed. But called the Embassy and they said it was fine... 

mabontomic.JPG

Och varför Kenya? Jo, en av mina bästa vänner skall gifta sig där. Ett "BOHO Wedding" på stranden i solnedgången. Och vädret ser ut att bli strålande sol och typ 30 grader på dagarna och typ 25 på kvällarna / nätterna. Vi är borta en vecka totalt, inklusive resa. Också denna gången ToR München. 

And why Kenya? Well, one of my best friends are getting married there. A true BOHO Wedding at the beach in the sunset. And the weather looks perfect, sun and 30 degrees during the days and about 25 in the nights. We will be away for a week, in total. Also this time we fly out and in to Munich. 

Och har laddat ner fem avsnitt av The Keepers. En dokumentär om en nunna som blev mördad 1969, och den värsta berättelsen rullas upp. Stackars flickor och vilka hemska män och rädda kvinnor. Har sett två avsnitt och det går långsamt men tror att det är viktigt för att förstå, och låta allt landa. Det är ju inte hittapå... 

Vi hörs från stranden på onsdag någon gång. På återhörande, Catharina

And have downloaded the last five episodes of The Keepers. A documentary about a murder on a nun in 1969, and the most horrifying story is coming to daylight. Poor girls, horrible men and terrifying women. Have seen two episodes, and it is a bit slow, but think it is important to get it all sink in. It is a true story.. 

See you from the beach on Wednesday. See you! Ciao Catharina