Happy Monday??

mabontomic.jpg

Hej i kylan och mörkret! Ovan ser ni lite pumpor som jag köpte från en bonde i fredags nere i Österrike. Det är ju Allahelgona i veckan så ville dekorera lite. Är hemma i Stockholm och myser med mina två döttrar, och hjälper dem att fixa diverse i deras nya lägenheter, mysigt! Var på läkarbesök idag men lite fundersam på resultatet och om det jag fick rekommenderat kommer att hjälpa mot min värk, men vi får se. 

Och ja, insåg att jag nog aldrig, aldrig kommer riktigt att gilla måndagar. Oavsett om jag har stressigt jobb (och inte längre har söndagsstressen efter at tha lämnat det stora företaget) eller om jag är egenföretagare och kan styra min tid själv. Men måndagar, nej det är INTE min dag, oavsett!! 

Försöker att få en mjukstart på veckan, det passar mig mycket bättre, och inte en rivstart med upp tidigt på morgonen för att jobba, träna eller göra något liknande och ha oceaner av tid framför mig. Men en mjukstart kan det ju trots det bli en Happy Monday, eller hur? På det vis som är bäst för mig. 

Vad tycker du? Gillar du måndagar eller? Kram Catharina

Hello, cold and dark, but it is soon November, so what else to expect here up in the North? Above you see pumpkins that I bought from a farmer last Friday to decorate the house and our Chalet for the upcoming Halloween. Nice to do something at home. Now at home in Stockholm and will spend the most time with my daughters and help them fix in their apartments. So nice!! Visited the doctor today but a bit skeptic to the recommendation, not sure if it helps against my constant pain... but we will see. 

And yes, realized that I will most probably never ever really like Mondays. Doesn't matter that I don't have the Monday anxiety (or rather the Sunday anxiety that ruins most of the afternoon/evening) anymore after leaving the big corporation. But still no, Monday is NOT my day!!

Trying to get a soft start to the week, which suits me much better, and I'm not jumping out of bed at six happy for all the time that is in front of me, full of energy either for work or something else. But a soft start could still get me into a Happy Monday mood, right? But in my own terms. 

How are you? Do you like Mondays, or more like me? Ciao Catharina