Bästa julklappen. | Best X-mas present ever.

Mimmi & Gaby, Maine, USA November 2016

Mimmi & Gaby, Maine, USA November 2016

Hej, dessa två kommer till oss i två veckor och det känns som bästa julklappen en mamma kan få!! De spenderar jul med farmor och farfar i Toskana och sedan kommer de till oss. Så en försenad julklapp, men ännu bättre! En mysig vit jul, bara maken och jag, och sedan kommer de till oss efter jul och firar nyår med oss. Något att längta till, och inget att ta för självklart! Annars blir det INGA julklappar i år, så skönt! Och jag som älskar julklappar, så ett stort steg för mig. Så glad för beslutet! Vi ses! Ciao Catharina

Hello, these two will come to us for two weeks and it's actually the best present a mum can get!! They will spend the X-mas with grandparents in Tuscany and then they will come us us. So a bit belated present, but even better. A white X-mas, only me and my husband, and then they will come and celebrate New Year with us. Something to long for, and not to take for granted! Otherwise NO X-mas presents this year, and feels really good. And I love presents, so kind of a big step for me. But happy with the decision!! How are you doing? See you! Ciao Catharina