Hemma. | Home.

FullSizeRender.jpg

Hej, vackra dagar med sol blandas med snöfall. Och vi försöker nu att maxa vår skidåkning innan jul då alla turisterna kommer, mao nu är det lite folk i backarna och inga liftköer så vi kan köra på. Det är alltid kul att åka med de som bor här, för de är i 99% av fallen enormt duktiga skidåkare, ung som gammal.

Hello, beautiful days with sun and blue skies are mixed with snowfall. And we are now maximizing our skiing before Christmas, before all tourists arrive, i.e. a lot of people in the slope and queues in the lifts, so we can now ski as fast and as much as we want. And always nice to ski with the locals, they are in 99% really really good skiers, young as well as old. 

FullSizeRender.jpg

Vi blandar skidåkningen med styrketräning för att kunna köra för fullt och förebygga eventuella skador. 

Visst ser det härligt ut? Och det är relativt kallt också, ca -10, men man blir snabbt varm. Tänkte plocka med mig systemkameran en dag och ta lite fler bilder direkt på morgonen när det är nypreparerade pister. 

We are mixing the skiing with weight training in order to maximize the skiing and to minimize injuries. 

It looks nice, right? And it is also rather cold, ca -10 degrees, but not a problem, you get warm quick when you ski. Will take my system camera with me a couple of days to take some proper photos. 

FullSizeRender.jpg

Helgen blir lugn med fix i huset imorgon, men först skidåkning, då vi går in i en säsong med mycket privata gäster. De första kommer på onsdag. Ha en fortsatt mysig helg! Vi hörs! Ciao Catharina

This weekend is really calm and tomorrow we will of course go skiing, but also start fixing the house for the busy season for all private guests that will come during the winter. First guests will arrive on Wednesday next week. Have a nice weekend and see you! Ciao Catharina