Payback Time.

Wagrain, Salzburgerland, December 2017

Wagrain, Salzburgerland, December 2017

Hej, nu börjar vår payback time! Tjaha undrar ni kanske, vad menar jag? Jo, ni har väl inte undgått att märka att vi hälsar på kompisar överallt, runt om i världen, och naturligtvis bjuder vi tillbaka. Och det är nu på vintern som alla vill besöka oss. Roligt!! Har planerat i min agenda för hela skidsäsongen för när vänner kommer och åker, men det är inte fullt än, hehe Och vem vill inte komma och besöka oss när det är så här vackert som det var idag? Nu är huset nystädat och vi väntar på första omgången av två till helgen. 

Hello, now it is payback time for us! What do I mean? Well, you might have noticed that we are visiting friends all over the place, and of course we are having them here. And of course the winter is the main season for our friends to come. Fun!!! Have an agenda for all visits, but it is not full yet, hehe. And who will not come and ski when it looks as beautiful as today?? Now the house is clean and we are ready for our first guests, and more to come, this weekend. 

Me & Johanna, Wagrain, Salzburgerland, December 2017

Me & Johanna, Wagrain, Salzburgerland, December 2017

Och idag åkte vi skidor på förmiddagen. Det hade snöat hela natten så hela skidområdet var täckt med ett lager av 30 - 40 cm nysnö. Och vilken glädje att vara först ut i backen och bara susa nerför orörda pister. Och idag var det en perfekt dag för att fotografera, hehe, men det gjorde jag inte. Utan vi körde på i full fart!! Vi ses! Ciao Catharina

And today we skied until noon. It had been snowing the whole nigh so the whole areas was covered with 30 - 40 cm new snow. And what a joy to be first out in the slope and drive in untouched slopes. And today was such a beautiful day, and wanted to take a lot of photos, but didn't have my camera with me. Anyway, next time. Instead we were racing down the slopes for 3 1/2 hours and then I was finished! See you! Ciao Catharina