Idag. | Today.

Me all wet after skiing in snowfall, Flachau, December 2017

Me all wet after skiing in snowfall, Flachau, December 2017

Hej, dagen började i sol och med fantastisk skidåkning men vid lunch började det snöa. Och nu snöar det, och det snöar och det snöar. Vilken vinter vi har!! Och det är så vackert med all snö, med en del jobb med skottande, men annars bara härligt! 

Hello, the day stated with sun and fabulous skiing but at lunch it started to snow. And it has been snowing since then, i.e. a lot of snow. Such a winter we have, and it is only middle of December. But beautiful with all the snow, but also hard work with all the shoveling, but otherwise just super nice!!  

FullSizeRender.jpg

På en halvtimma gick det från sol till snö. 

In half an hour it went from sun to snow, just like that. 

FullSizeRender.jpg

Här åker vi hem tillsammans med våra vänner Ingo och Christian, på besök hos oss från Tyskland, efter en kaffepaus på Lisa Alm, där vi också har reserverat ett bord för lunch på julafton med några vänner. Myzzzzz!

Here we are on our way home with our friends Ingo and Christian, our friends visiting us from Germany, after a coffee break at Lisa Alm, where we also have reserved a table for lunch on Christmas Eve, with some friends. Nice!!!

FullSizeRender.jpg

Fint när man även med mobilen kan fånga snöflingorna, och då snöar det massor. Vi åkte till lunch, sedan blev det lunch hemma. Fördelen med att bo ski-in&ski-out. Därefter tog vi det lugnt en stund och därefter åkte vi till Altenmarkt, vår närmaste "stad" där jag hittade en jättefin skinkjol. Sedan var det dags för skottning och koll av stugorna, för nya gäster som kommer imorgon, samt göra oss iordning för kvällens restaurangbesök på vår favoritrestaurang;Holzwurm

Nice when the mobile can capture the snowing, and then you can understand that it is snowing a lot. After the coffee break we went home to have some lunch. The beauty of living ski-in&ski-out. After that we relaxed a bit and then we did some shopping in our neighbor village Altenmark, where I found a really really nice leather skirt. Now it is time for shoveling and checking the Chalets for new guests arriving tomorrow, and then make us nice for going out for dinner tonight, at our favorit restaurant here in Flachau; Holzwurm

FullSizeRender.jpg

Ser ni all snö?  

Do you see all snow?  

FullSizeRender.jpg

Och nu myser vi!! Ha en bra kväll! Ciao Catharina

And now we are enjoying ourself!! Have a nice evening! Ciao Catharina