2017wrapped by Spotify

spotify-2017-wrapped.png

Hej, alltid kul att se hur ens musikår har sett ut i 2017wrapped av Spotify! Men hade inte trott att Wham! skulle vara nummer 1, hmmm Har lyssnat på musik i över 45.000 minuter eller närmare 760 timmar eller drygt 31 dagar. Och ja jag lyssnar ju på musik i massor... Kanske lite mer intressant att jag lyssnat på 4.214 olika låtar av 2.772 olika artister i 38 olika genrer. Visar på lite mer diversifiering än min topplåtar, hehe

Hello, always nice to have a look at the 2017wrapped by Spotify! But never thought that Wham! was my number 1, hmmm. Have listened to music for more then 45.000 minutes or 760 hours or 31 days. And yes, do listed to a lot of music... Maybe more interesting that I have listened to more than 4.214 songs by 2.772 different artists in 38 different genre. So quiet widespread in my taste. 

FullSizeRender.jpg

Och är ålder bara en siffra? Hmm, ni som har följt mig ett tag vet att jag har lite olika åsikter om det kolla här, här och här. Och ja min musiksmak visar ju på att jag gillar musik som lite yngre gillar... 

And are age only a number? Well, if you have read my blog for a while you know I do have some opinions about that, look here, here and here. And my music, well I do like new music... 

Och visst spelar jag julmusik nu, självklart. Men emellanåt spelas denna låt av Imagine Dragons högt!! Så bra!! Vågar du dela med din av din sammanställning? Vi ses! Ciao Catharina

And of course I play Christmas music now, of course. But in between I'm playing this song by Imagine Dragons, really loud. Sooo goood!! Dare you sharing your 2017wrapped? See you! Ciao Catharina