Uppdatering nyårslöften. | Update New Year Resolutions.

mabontomic.jpg

Hej, ni vill säkert vet hur det går, eller??? Och det har gått bra! Ett löfte infriat!!! Tjohoo!! En månad utan alkohol. Det var relativt lätt första hälften av månaden då vi var mest hemma och maken var fortsatt dålig och därmed inte så mycket besök / gäster. Andra halva månaden hade vi mer gäster och var ute lite mer men då hade jag ju kommit såpass långt i mitt vad, så då ville jag ju inte bryta det. Och som en fd kollega sa för några år sedan när han inte drack något under alla våra gemensamma jobbmiddagar; det är första glaset som man vill ha och tar man då vatten eller liknande då går resten av kvällen bra. Bra där, för mig! 

Mitt nyttiga löfte har också gått bra men ojojoj vad jag är sugen på chocklad och kakor... men dricker citronvatten och äter kål och apelsiner... Och detta kommer att pågå en tag då jag har en viktmål och inte ett antal dagar mål ujuj.. Men ni kommer att få höra hur det går framöver, flipp eller flopp. Catharina

Hello, do you want to know how it's going? I made the White Month one; i.e. without alcohol for a month!! Rather easy the first half of the month since we were mostly at home without any guests due to husband continued to be ill. The second half we had more guests / out and about but then I had come halfway and didn't want to ruin it. And as a former colleague said a couple of years ago when he didn't drink at all our work dinners; it is the first glass that you want but can you resist that one, the rest of the evening is not a problem. And it is absolutly true! So well done, for me!!

My other resolution to be healthy is still on but yezzezz what I want to eat chocolate!!  Drinking lemon water, eating cabbage and oranges instead... And this will continue for a while since I have a weight goal and not number of days, o dear!! I will report on my progress - or failure... Ciao Catharina