Just nu på Netflix. | Right now on Netflix.

Hej, imorgon åker jag hem. Mysiga två veckor men nu längar jag efter maken. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är urvalet på Netflix väldigt olika beroende på vilket land man är i, och har passat på att se lite av mer av "mina" pågående favoriter samt att hittat ett par nya. Här är mitt urval just nu...

Hello, tomorrow I will go back home. Really nice two week but now I miss my husband. And as I wrote earlier the selection on Netflix is very different between countries and Sweden have a more descent selection than Austria, so I have watched some of my favorites during my time here, and I also found some new ones. So here we go...

You Me Her - en romantisk kärlekskomedi (som jag ju älskar). Denna gången dock med tre personer, så det blir invecklat och tjaa invecklat. Men både intressant och kul att titta på utifrån förutfattade meningar. | A romantic comedy (which I love). This time about three people, so yes complicated. Interesting to watch and to think about the situation based on your own judgement. 

American Crime Story - The People vs OJ Simpson - denna var jätteintressant att titta på. Inte för mig för att Robert Kardashian var med utanför att vi 1) bodde i San Fransisco när detta hände och följde utvecklingen live, 2) min ex-man Hamish absoluta favoritsport är amerikansk fotboll så visste hur stor OJ Simpson var och 3) hans faster och farbror bodde i Brentwood, LA, på samma gata, där det hela hände. Fascinerande och skrämmande berättelse ur verkliga livet. | Really really interesting to watch. For me not the fact that Robert Kardashian was part of it but 1) we lived in San Fransisco when all this happened and we followed it live, 2) my ex-husband Hamish really loves American Football so we knew how big OJ Simpson was and 3) his aunt and uncle lived in Brentwood, LA at the same street, where all this happened. Fascinating and really scary about the justice system from real life! 

Fargo season 3 - Fortsatt i Minnesota precis som i de två föregående säsongerna och det fortsätter att var kallt och 70-tal och lika bra!! Har sett 3 avsnitt men det ser riktigt lovande ut. | Minnesota continues to be the center, like in the two previous seasons and it continues to be cold and 70' and equally good! Have seen three episodes and longing for the next one. 

The Affair season 2 - fortsätter att se på denna serien när jag är hemma och den är lågstämt men dramatisk, och innehåller alla komponenter i en slitsam skiljsmässa. Kan inte se flera avsnitt i sträck för det är så mycket känslor. Fortsätter att se den... | Continue to see this when in Stockholm. It is low key but dramatic with all the ingredients going through a divorce. Not to binge-watching, but will continue to see it while in Stockholm...

Designated Survivor - Mimmi & jag tycker om tv-serien 24 och tycker man om Jack Bauer (Keifer Sutherland), som vi gör, så är detta en mix mellan 24 och West Wing (en av de första serierna om Vita Huset från 00-talet). Me like. | Mimmi & I really liked the series 24 and if you like Jack Bauer (Keifer Sutherland) as we do, then this is a mix between 24 and West Wing (one of the first series about the White House from the 00'). Me like. 

Grace and Frankie season 3 - här är Martin Sheen tillbaka (från West Wing). En komedi och denna kommer jag att förknippa med min fantastiska vecka i Köpenhamn med svägerskan Tess. | Here Martin Sheen back (from West Wing). A comedy and I will always connect this with my fabulous week in Copenhagen together with my sister-in-law Tess

House of Cards season 5 - släpps den 30 maj. Hoppas hoppas att den går att se i Österrike. Sällan sett en serie där alla är otrevliga och egoistiska. Men den är värd all tid för den är intressant, trots alla otrevlig karaktärer. | Released in Sweden 30th of May. Cross fingers that I can see it in Austria. But it is rather seldom I watch a series with so many unpleasant and egoistic characters. But worth watching since it is really interesting. 

Vad ser ni för serier, om ni hinner se några? Vi ses imorgon. Catharina

What series are you watching, if you have time? See you tomorrow. Ciao Catharina