Vänner. | Friends.

mabontomic.JPG

Hej, idag blir det en kort kort inlägg. Ville bara tack för alla mina vänner som jag har och vilken gemenskap och glädje det ger. Att både ha gamla vänner sedan 40 år och vänner som jag "samlat" på mig från olika perioder i livet och att fortsätta att fortsätta att finna nya vänner är en gåva i livet. Och försöker att se så många som möjligt när jag är i stockholm, men hinner inte med alla varje gång, så får dela upp det. Och bara det är fantastiskt, eller hur? Tack alla mina vänner där ute! Catharina

Hello, today a really quick posting. Just wanted to say thank you to all my friends that I have and what a joy and happiness it gives to your life. To have everything from old friends from over 40 years, and then continue to "collect" friends through different periods in life is such a blessing. Trying to see as many of my friends in Stockholm while I'm here, a bit hectic, but so much fun. Thank you all! Ciao Catharina