Tunnelbanan Kungsträdgården. | The underground Kungsträdgården.

Entrance underground, blue line, Kungsträdgården, Stockholm 2017

Entrance underground, blue line, Kungsträdgården, Stockholm 2017

Godkväll, ännu en dag med full fart. Först till Värtavägen för att gå igenom lite inredningsdetaljer samt gardinupphänging med Gaby, sedan körde vi henne till Västerås där hon nu har sina sista veckor och har snart sin Bachelorexamen från Mälardalens Högskola. Sedan direkt tillbaka till Stockholm. Svärmor lämnade av mig i Kista och så tog jag tunnelbanan in till Kungsträdgården. Och se vilken vacker tunnelbaneuppgång! 

Good evening, another busy day. First a visit to Värtavägen to check a couple of interior decorations questions that with Gaby and as well as discussing which curtains and how to hang them. Then we went to Västerås, where she is soon finished with her Bachelor Degree at Mälardalens Högskola. Then back to Stockholm where I took the underground from Kista to Kungsträdgården. And have you seen such as beautiful entrance? 

Entrance underground, blue line, Kungsträdgården, Stockholm 2017

Entrance underground, blue line, Kungsträdgården, Stockholm 2017

Entrance underground, blue line, Kungsträdgården, Stockholm 2017

Entrance underground, blue line, Kungsträdgården, Stockholm 2017

Träffade Jeanette, en av mina kompisar, och åt lunch på Lydmar. Mysigt att kunna sitta ute och äta. Fast det var inte alls lika varmt som igår. Sedan åkte jag hem och har myst eftermiddag och kväll. Nu sitter jag och tittar på en fransk kärlekskomedi på SVT Play; Heartbreaker. Japp, älskar kärlekskomedier men inte feel-good filmer, knäppt eller hur? Är inte ju kräsen egentligen... Vi ses imorgon, ännu en dag full med aktiviteter! Catharina

Meet my friend Jeanette at Lydmar for lunch. Really nice to sit outside. But not at all as warm as yesterday. Then I went home and had relaxing afternoon and evening. Now I sitting and watching a french romantic comedy; Heartbreaker. And yes, love this kind of movies, but as said earlier this week, not feel-good movies, strange? I know. It is not that I'm picky, right? See you tomorrow, also a fun and busy day! Ciao Catharina