Inredningsprojekt Värtavägen. | Interior Design project Värtavägen.

Livingroom
DSC_5299_971.JPG

Godmorgon! Här kommer nu lite bilder på min dotter Gaby nya lägenhet. Detta är mitt första stora inredningsprojekt, sedan jag gick inredningskurs på Sköna Hem. Såå kul och spännande!! Förutom att ha huvudet i flyttkartonger så är det full fart med ihopsamlande av fakta, möten med byggmästare samt funderingar kring färg- och materialval på kök, väggar, golv mm mm. Ovan ser ni vardagsrummet. 

Good Morning! Here are now some pics from my daughter Gaby's new apartment that I will redecorate!! This will be my truly first assignment, since my interior design course in the autumn. Really really exciting! So between packing up the old apartment I'm collecting information and have different meetings with the builders and different vendors for kitchen, floors, furniture with choices of material and colours etc etc. Above you can see the living room. 

Bedroom
DSC_5296_982.JPG
DSC_5304_978.JPG

Och här ser ni sovrummet. 

And here is the bedroom. 

DSC_5312_976.JPG
DSC_5303_966.JPG

Och här är köket. 

And here is the kitchen. 

DSC_5308_973.JPG
DSC_5307_972.JPG
DSC_5292_981.JPG

Och det stora badrummet. Så här ser det ut nu men vi kommer att ändra på det mesta. Ni kommer att få se vår mood board på måndag, spännande eller hur? Nu skall vi iväg för att kolla på lägenheten (första gången för Gaby sedan vi fick tillgång till lägenheten) och de färgval vi gjort samt lite andra detaljer (ni ser ju lite av vad ni kan förvänta er ovan) samt därefter golv, lite olika köksinredningar samt ett kul företag som gör spännande kontakter och skåphandtag. Vi ses imorgon igen. Catharina

And this is the big bathroom. And we will change most of it. I will show you the mood board on Monday, exiting right? Now we are off to the apartment (first time for Gaby since we bought it) to check the colours (you can see some of the choices above) and a couple of other details, then we will check new floors, some alternatives for the kitchen and a fun company that design really nice plugs and handles to kitchen cabinets. See you tomorrow! Ciao Catharina