Hejdå fina våning! | Goodbye dearly loved appartment.

Godmorgon! Här är nu lite fina bilder på vår våning här på Birger Jarlsgatan. Just nu ser det INTE så här fint ut. Mest saker överallt och massa massa flyttkartonger. Vi flyttade in här för drygt fem år sedan och vi renoverade våningen genomgående och vi målade om alla väggar, tak och snickerier, slipade golven samt bytte ut hela köket och stora badrummet, inklusive golv. Fortfarande helnöjd med resultatet! 

Good Morning! Here are now a suit of nice pics of our apartment here at Birger Jarlsgatan. The apartment is not looking as nice at this now. Things everywhere and boxes piling up. We moved here five years ago and we re-decorated the apartment thoroughly; painting all the walls, ceiling and wood works, stripping the floor and change the whole kitchen and big bathroom, including the floor. Still really pleased with the result. 

Och denna sången passar så bra till att nu ta farväl av vår fina våning! Tack Mimsan. Så sorligt är det, men ett nytt kapitel påbörjas i våra liv, och det är ju inte så tråkigt!

And this song suits my mood taking farewell of this nice apartment!! Thank you Mimmi. So a sad moment, but new chapters are opening up in our lifes, which is not too bad either! 

Så i eftermiddag vid fem stänger jag dörren och släpper ner nycklarna i brevinkastet. Flyttlaset går om några veckor men imorgon åker jag tillbaka till maken. På återhörande! Catharina

So this afternoon at five I close the door and leave the keys behind! The moving company will come in a couple of weeks but tomorrow I will go back home to my husband. See you later! Ciao Catharina