Vårvinter. | Late Winter.

Best cappuccino in the mountain at Gipfelstadl, Wagrain, 2017

Best cappuccino in the mountain at Gipfelstadl, Wagrain, 2017

Hej, vi har kompisar från Stockholm här som hälsar på över helgen. Så kul! Sist de var här och hälsade på hade vi precis köpt tomten men inte börjat bygga än, och vi har nu bott här i snart 10 år, så dags att ses igen. 

Hello, we have friends here from Stockholm visiting us over the week-end. Really really nice!! Last time they came to Flachau we had just bought the lot and then we hadn't started to build yet, and this winter it is 10 years since we moved in here, so really time for them to come back. 

Jägerbomb at Hofstadl, Flachau 2017

Jägerbomb at Hofstadl, Flachau 2017

Vi är strax på väg ut för dagens skidåkning tillsammans.  Vädret ser perfekt ut för både idag och imorgon, men kanske lite för varmt, väder. Aprè ski är planerat i eftermiddag, börjar ju alltid 16.00 prick samt en långlunch på fredag. Lördag ser ut att bli antingen snö eller regn så då får vi se vad vi hittar på då. Snö helt ok, regn nope då åker vi inte skidor... Men då kanske det får bli en långpromenad någonstans...

We are soon off for skiing. Weather is perfect today and tomorrow, but maybe it a little bit too warm. Apré Ski is planned today, it start at 4 pm on the dot, and tomorrow a long lunch. Saturday seems to be so and so, if snow then we will go skiing if rain, no. But then maybe a walk or something... 

Me in my oldies.. 

Me in my oldies.. 

Har bytt skidkläder nu när det är varmt ute och plockade fram mina gamla, men fortfarande förvånansvärt uppdaterade, byxor och jacka från Peak Performance. 

Have changed my ski outfit now since it is really warm here and found my old Peak Performance set that feels really fresh, yieahha

Our terrace with view over the mountains and ski slope

Our terrace with view over the mountains and ski slope

Our terrace with view into the garden

Our terrace with view into the garden

Vårvinter här i alperna är ju lite speciellt då värmen är här (skall bli upp til 15 grader) men då vi bor på nästan 1000 meter så ligger det fortfarande snö överallt och just trädgårdsarbete känns fortfarande långt bort, men kan ju då sitta och njuta i solen utan dåligt samvete... Vi hörs av! Catharina

Late winter here in the Alps is a bit special because it's warm and the sun is here (it is suppose to be 15 degrees here in the week-end) but since we are living on nearly 1000 meter it is still snow every where and working in the garden feels far away, but positive that we can enjoy the sun without bad conscience. Not bad at all! See you later! Ciao Catharina