Min favoritinredningsbloggar. | My favourite Interior Design Blogs.

Hej, är ju som ni kanske märkt intresserad av inredning och förutom att jag älskar inredningstidningar så har jag också de senaste året börjat att följa flera framförallt stylister via deras bloggar. Hinner inte med att kolla dem varje dag men kollar igenom flödet regelbundet och de inspirerar. Extra kul också att kunna spara det som inspirerar mig lite extra direkt på Pinterest. Nedan ser du mitt urval. 

Hello, I'm interesting in Interior Design, as you may have noticed and besides reading magazines I have since last year followed a number of Interior Design blogs. Trying to read them on a regular basis and I'm getting a lot of inspiration. And really good with the feature that you can save the pictures directly on Pinterest. These blogs are all in Swedish (except for Vosgesparis below) unfortunately.  Even if you don't understand Swedish, it is worth just have a look at the pictures from the blogs above. True Nordic style, 

mabontomic.jpg

Daniella Witte 

Daniella är oerhört inspirerande utifrån att både göra mycket styling jobb och ta fantastiskt fina bilder. Hon har en oerhört fin känsla för ljus och få men vackra detaljer. Följ henne!! 

mabontomic.jpg

Strenghielm

Marie jobbar också mycket med styling och använder sitt hem till olika uppdrag. Ett vackert hus på Dalarö, i Stockholm. Hon visar mycket bilder både av själva slutresultatet men också hur hon arbetar och hur det ser ut när hon arbetar. Intressant att få följa med i vad hon gör. 

mabontomic.jpg

Stilinspiration

En stylist med ett oerhört säkert formspråk. Bara att låta sig inspireras!!! 

mabontomic.jpg

Krickelin

Krickelin har en helt egen stil och delar med sig mycket av hur hon har det hemma i sitt vackra hus i Varberg samt hennes online shop med varor bl.a från Indien. Hon har ett helt eget bildspråk och man liksom dras med i hennes vackra bohemiska stil, både vad gäller hemmet och hennes egen klädstil. Hennes sätt att skriva och dela med sig av sin vardag med jobb, kallbad, fixa i växthuset och cykla mellan möten och fika är sååå inspirerande. 

Trendenser

Frida driver Sveriges största inredningsblogg och hon skriver om allt inom inredning, med stort fokus på hållbarhet. Intressant och tankeväckande! Hennes "Veckans söndagssummering" är en klassiker och fångar upp allt som händer inom inredning vecka för vecka. Ett måste att följa! 

mabontomic.jpg

Vosgesparis

En holländsk bloggare som visar vad som pågår uti Europa. Värt att kolla in. 

byagus-no-background.png

Inredningshjälpen

Anette som driver Inredningshjälpen arbetar mycket med att visa sina läsare vad som kommer i olika pressreleaser från alla inredningsföretag. Hon har bra smak och visar allt från högt till lågt, både svenska och utländska. Hon delar också med sig av sina resor, sitt hem och lite vad som pågår i hennes liv just nu. 

mabontomic.jpg

Per Olav

Första, och enda mannen, på min lista. Per Olav är norsk och bor i Bergen. Han jobbar mycket med styling och är relativt  sparsmakade med sin blogg, men inspirerar likväl med sitt formspråk. Hans instagramkonto kan jag rekommendera. Många fina bilder från Bergen, och olika stylinguppdrag. 

mabontomic.jpg

Seventeen doors

Ulrika som driver Seventeen doors har mycket fokus att visa olika hem, så hennes blogg känns som att bläddra i en inredningstidning och med många inspirerande bilder från alla olika vinklar. Och som jag skrev ovan, mee den nya sparfunktionen så är det enkelt att spara tips och ideér direkt via Pinterest

Hoppas ni tycker att dessa inspirerar!!! Catharina

Hope you get some inspiration, even though you don't understand the language. Ciao Catharina