Kul med kompisar. | Fun med friends.

upload.jpg

Hej, vi har ju besök av kompisar från Stockholm; Petra & Joakim. Vi haft två fina dagar med skidåkning och även med långluncher då snön "höll" fram till lunch och sedan med 15 grader och sol då blev det bara snömodd. Men vi klagade inte!! 

Hello, we have this week-end our friends from Stockholm here; Petra & Joakim. We had two really nice days with skiing as well as long lunches since the snow was good until lunch, due to warm (but really nice) weather. It was 15 degrees. But we didn't complain!! 

upload.jpg

Vi tog inte bara långluncher utan också några korta kaffepauser. Här på Lisa Alm uppe i backen. 

We did not only take long lunches but also some coffee breaks. Here at Lisa Alm up in the mountain. 

mabontomic.jpg

Idag ösregnar det, men innan regnet satte igång hann vi med en skön men kort promenad runt Jägersee i Kleinarl, därefter åkte vi till Altenmarkt och vårt favoritkonditori och åt en apfelstrudel, mums! Nu sitter vi hemma och myser. Ikväll blir det middag på Holzwurm. 

Today the rain is poring down, but before it started to rain we managed to take a nice walk around Jägersee in Kleinarl. After that we went to Altenmarkt and had apfelstrudel, yiammy!! Now we are at home relaxing. Today we will have dinner at Holzwurm. 

mabontomic.jpg

Gänget på promenad. Mysigt att få mycket tid med kompisar och inte bara under en middag. Man pratar om allt möjligt, högt och lågt och att bara umgås. Skön helgfeeling har infunnit sig!! Catharina

The gang together for the weekend! Nice to have a lot of time together with friends and not just over a dinner. You talk about everything, high and low, and just relax. Really nice week-end feeling!! Ciao Catharina