Öar. | Islands.

Landsort / Öja, Stockholm arkipelago 2012

Landsort / Öja, Stockholm arkipelago 2012

Hej, känns tomt när man har haft kompisar på besök och de åker hem. Men mysigt att tänka på allt vi hann med, inklusive massa prat. Tänkte lite kort berätta om en tradition som jag och en annan kompis (ni kommer väl ihåg Gunnel) startade för några år sedan. Vi bestämde helt sonika för att starta en ö-tradition, mao vi åkte med våra familjer till olika öar runt om i Skandinavien. 

Good evening, it is now emply in the house since our friends went home this afternoon. But nice to think about all we did, including all conversations. Wanted to share about a tradition that me and another friend ( you remember Gunnel) started a couple of years ago. We decided to start a Island tradition, i.e. we went to different island in Scandinavia with our families. 

Gotland 2013

Gotland 2013

Vi började med Landsort / Öja 2012, för att sedan åka till Gotland 2013 och därefter blev det Bornholm 2014. Vi gjorde resorna på våren / försommaren och åhhhh vilka fina resor!! Allt stämde varenda gång väder, mysiga platser och glada familjemedlemmar. Kan ju inte bli bättre, eller hur? 

We started with Landsort / Öja in 2012, then we went to Gotland in 2013 and Bornholm in 2014. We always went late spring / early summer and such a lovely trips!! Everything was just perfect every time; weather, really really nice places and happy families. Can't be better, right? 

Bornholm 2014

Bornholm 2014

Vår ö-tradition tog en liten paus 2015 och 2016 men vi kom på att vi saknade detta så när vi träffades i februari så planerade vi upp de kommande fem åren. Skall bli såååå kul!!! 

Our Island tradition took a small break 2015 and 2016 but when we met in February in Stockholm we realized how much we missed these trips, so then we went all in and made plans for the next 5 years. So excited!!! 

2017 - Stensjö och Väderöarna

2018 - Island

2019 - Bornholm

2020 - Svalbard

2021 - Gotland och Gotska Sandön

2022 -  Nordkap &  Hurtigrutten. Then we will celebrate our 60th birthdays together, Gunnel and me... with our families of course. 

Iceland 2014

Iceland 2014

Var på Island och jobbade 2014 och  passade på att stanna kvar över helgen för att åka runt lite. Urhäftigt. Vi gjorde bla en vandring på en av glasiärerna; Walking on the Ice Side... De var så häftigt att åka runt och se allt, så hit vill jag tillbaka... Tänkte göra separata inlägg om varje resa, så återkommer. Catharina

Visited Icleand back in 2014 when I was there working with a colleague. We then stayed the week-end and made some really nice sightseeing. Amazing place. Among all things we did was to walk on a glacier and the walk was called Walking on the Ice Side... So of course, need to go back... Will write about each trip separatly, so will be back! Ciao Catharina