#15 #blogg100.

IMG_0427.PNG

Hej, man får väl fira lite och klappa sig på axeln att jag nu har bloggat varje dag i 15 dagar. Jag hoppas att ni tycker att innehållet är fortsatt relevant, annars måste ni hojta till!!!

Bakom #blogg100 står Fredrik Wass som driver Bisonblog och det är nu sjätte året i rad som han kör detta, och första gången för mig. 

Tanken bakom årets bloggutmaningen är att "Aldrig tidigare har det känts lika viktigt att stå för det fria ordet, att manifestera kraften i att uttrycka oss på egna villkor, men med respekt för varandra." Oerhört viktigt tema och jag kommer att skriva om mina tankar här men måste tänka till lite, förbereda mig lite och få ihop mina tankar. Det skrivna ordet har inte alltid legat för mig men det kommer, jag lovar! Catharina

Hello, time to make a small celebration and a pat on the shoulder since I have now written a post every day for 15 days. I hope it is relevant for you, and not too much! If so, please let me know!

Behind #blogg100 stands Fredrik Wass a Swedish blogger that runs Bisonblog and this is the sixth year that he drives this challenge, and first time for me. 

This year Fredrik wants to remind all of us that "Never before has it felt as important to stand up for free speech, to manifest the power of expressing ourselvs in our own terms, but with respect for each other."  A very important theme and I will write about my thoughts but need to think a bit, prepare a bit and just put my thoughts together. The written words is not a given for me, but it will come, I promise. Ciao Catharina