Mood Board. Värtavägen Stockholm.

DSC_5351_1003.JPG

Hej, här ser ni den färdiga mood boarden (x2) som jag har gjort till min dotter Gabriellas lägenhet i Stockholm. Lägenheten är på 66 kvm och har ett vardagsrum, med öppen planlösning för kök, sovrum, stort badrum, liten toalett, hall och klädkammare, och en liten balkong. Som ni ser är basen grått och mörkblått. Lägenheten är väldigt ljus i sig med stora fönster så tror att det blir jättefint med denna färgkombination som kommer att vara genomgående i hela lägenheten, förutom i badrummet. 

Hello, here is now the mood boards for Gaby apartment in Stockholm. The apartment is on 66 sqm and have a living room with a open planning with the kitchen, bed room, big bathroom, small toilett, hall and sort of a walk-in-closet, and a small balcony. As you can see the base is gray and dark blue. The apartment is really light with large windows so I think this colour combinations which be fabolous in the apartment. 

mabontomic.jpg

Har också sparat idéer på Pinterest och på anslagstavlan "Apartment Gaby". Färgerna är ganska genomgående detsamma även där men ni också lite idéer för hennes lilla balkong. 

Have also saved ideas on Pinterest and the board sss. The colours are pretty much the same here as well, and you can also see some ideas for her small balcony here. 

mabontomic.jpg

Renoveringen har redan börjat och köket och garderoben till sovrummet är beställt!!! Catharina

The renovation has already started and the kitchen as well as the wardrobe in the bedroom has been ordered!! Ciao Catharina