En vecka kvar. | Just one more week.

upload.jpg

Godmorgon, så här kommer min utsikt att se ut just i detta nu. Åker skidor några timmar på morgonen, sedan blir det lite trädgårdsarbete och framåt kvällen blir det styrketräning. Nu är liftarna bara öppna i en vecka till här i Flachau. Lite längre i några av de närliggande skidorterna som ligger lite högre upp, bl.a. Oberntaurn som har öppet till 1 maj, där min kompis Mona jobbar så kanske hälsar på henne en dag. Men annars börjar jag nu känna mig färdigåkt för denna säsongen. Har aldrig åkt så mycket skidor. Härlig känsla! Catharina

Good morning, this is my view right at this moment. Going skiing for a couple of hours, then some work in the garden and later in the day the fitness studio. Flachau ski area is only open for another week. Some of the ski resorts close by will be open a bit longer due to higher altitude, f.ex Obertauern that will be open until May 1st and I go there to visit my friend Mona, who works there. But otherwise I'm starting to get ready to put the skiis away. Have never been skiing this much in my whole life!! Such a good feeling!!! Ciao Catharina