Nya rutinen för vecka 2. | The new procedure for 2nd week.

upload.jpg

Godmorgon, visst är hönan som jag fångade på bild i söndags fin? Det går väl lite sisådär men min nya rutin, om jag nu skall vara helt ärlig. Problem med höften och varmt väder = alla buskar och träd slår ut i full fart så min allergi har däckat mig ett par dagar. Så äter värktabletter för höften och allergitabletter för allergin, hehe så har bestämt mig att jag gör om vecka 1 på schemat de dagarna som jag känner mig bra. Några promenader är ju bättre än inga, och långsamt är bättre än fort (& fort går det inte). Säg till om ni vill ha schemat för vecka 2!! Catharina

Good Morning, isn't the hen that I met on my walk on Sunday cute? And well, the new procedure is not going to well, to be honest. Problems with my hip and warm weather, i.e. the trees and bushes started to bloom so my allergy have floored me a couple of days. So eating pain killers for the hip and allergy tablets for the allergy, hehe So have decided to do week 1 one more week until I have less pain. And some walks are better than none and slow walks are better then fast (which is not possible at the moment). Let me know if you want to have the schedule for week 2! Ciao Catharina