Sneak peak Gabys lägenhet

upload.jpg
upload.jpg

Hej, har varit ute på min morgon pw och nu skall jag bara fixa lite kaffe för vi skall strax åka till Salzburg och hämta Gaby på flygplatsen. Hon kommer för en veckans "semester", tjohoo. Lite plugg blir det för hennes del men vi kommer att åka skidor och mysa tillsammans emellan pluggandet...

Hello, back from my morning power walk and now I have to make the coffee fast and then we are off to Salzburg to pick up Gaby at the airport. She is here for a weeks "holiday" hurray! She need to do some studying but we will ski together and relax a bit...  

upload.jpg
upload.jpg

Och idag levereras kök och garderober till sovrummet, ett tjjohoo till... Ovan ser ni lite bilder på lägenheten. Blått, blått och blått i sovrummet och sedan grått, grått och grått i övriga lägenheten. Visst ser det fint ut? Och tyvärr ännu en bombdåd här i Europa. Igår kväll i Dortmund, Tyskland. Vart är vi på väg? Som tur var bara en skadad. Så tråkigt. Catharina

And today the kitchen and wardrobes to the bedroom will be delivered, hurray again!! Above you see some photos from the apartment. Blue, blue and blue in the bedroom and grey, grey and grey for the rest of the apartment. Looks nice, right? And unfortunatly another attack in Europe. Yesterday in Dortmund, Germany. What is going on? Luckily only one person hurt, with minor injury. Really sad! Ciao Catharina