Nyårslöfte... varar fram till påsken... | New Year's Resolution... lasts until Easter...

mabontomic.jpg

Happy Monday! Ja, det har ju varit ett av mina mål generellt sett i min omställning, och det är att känna att måndag är en bra dag. Det har tagit tid, men nu är jag där. Och ni som läst min blogg ett tag vet ju också att jag i nyårslöfte hade två mål; 1) en vit månad och det klarade jag av i januari och 2) inte äta något sött och det klarade jag fram till veckan före påsk... då dök jag totalt ner i godisträsket... men 1) jag åt mindre mängd godis än vad jag tidigare gjort och 2) skam den som ger sig... så nu är jag på igen. Denna gången fram till midsommar. Det kommer att gå, för då skall vi åka till Kroatien på semester och vill då hoppa i en baddräkt (som verkar vara årets IT-plagg) så både vision och mål är tydliga. Så "here I go again"!! Catharina

Happy Monday! Yes, that was one of my goals for my new changed life, i.e. to feel that Monday is a good day. It has taken rather long for me reach this, but now I'm there. And the ones of you that follows my blog knows that I made a New Year's Resolution with two goals; 1) white month and that I could tick off end of January and 2) not to eat any sweet things and did it until the week before Easter... then I couldn't resist chocolate and crisps and cookies any more... but 1) at least I eat less then before and 2) shame on the ones that gives up... so now I have re-started again. This time until midsummer. And I'm sure I will reach it, because then we will go on vacation to Croatia and want to jump into a swimsuit (that seems to be the IT thing this summer) so both the vision and the goal is pretty clear! So "here I go again"!!! Ciao Catharina